De tuin: waarom toch eens overwegen?

Het bouwen van een huis gaat wel verder dan het leggen van de bakstenen. Wie écht investeert in een nieuwe woning, overweegt ook de aanleg van een nieuwe tuin. Ja, wat groen rondom je kersverse woonst zal het totaalbeeld in mum van tijd opfleuren!

tuin

Ik tuin, jij tuint, wij tuinen

Denk eens even na over je vrienden en familieleden die een huis hebben. Allicht zijn zij ook in het bezit van een tuin. Waarom? Omdat dat hét ingrediënt is dat jouw prachthuis vervolledigt. En laten we vooral de aanwezigheid van het terras niet vergeten. Stel je eens voor dat je lekker ligt te luilakken in de zon en moet uitkijken op stenen muren? Geeuw!

Zorg dragen voor Moeder Natuur

 Dankzij een tuin staan we ietsje dichter bij Moeder Natuur. Een belangrijke factor hierbij is tuinieren. Onkruid wieden, het gras maaien, een boom planten, … In de tuin werken is meer dan gewoon bezigheidstherapie. Sterker zelfs, het wordt omschreven als een hobby die voor heel wat voldoening zorgt: het prachtige beeld van jouw verzorgde tuin!

Van tuin naar recreatiedomein

Anderen – met name gezinnen – toveren hun tuin dan weer graag om tot een recreatiedomein. Zwembad, schommel, zandbak, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Kinderen kunnen er uren zoet in zijn. Toch maar eens overwegen, die tuin? Je wil natuurlijk ook geen S&R park van je tuin maken, maar toch… :)